2019 Uzun Kollu Gelinlik Modelleri

Uzun kollu gelinlikler son zamanlarda sıklıkla tercih edilen modellerden biri haline gelmiştir. Zarif görünen ve daha asil bir görünüm kazandıran uzun kollu gelinlik modellerini bu sezon sık sık bulabilirsiniz. 2019 ilkbaharında moda olması bakımından birçok gelinlik firmasının vitrinlerinde yer alan bu tür gelinlikler baharın serin havalarına da önlem olarak düşünülebilir. Uzun kollu gelinliklerin kabarık eteklisi, balık etek tipi bulunabilmektedir. Uzun kol genellikle dantelli kumaşlar kullanırken bazı modellerde sade tüllerden kollar da yapılmıştır.

Uzun Kollu Gelinlikleri Kombinleme

Uzun kollu gelinlikleri kombinlerken gelinliğin kol boyuna dikkat etmeniz gerekir. Ayrıca omuzlar da çok kapalıysa kolyeden uzak durulmalıdır. Bilekleri kapatan boylarda kolları olan gelinliklerde bileklik kullanmak doğru olmaz. Ancak eğer gelinliğin omuzları açıksa ve göğüs dekoltesi fazlaysa kolye tercih edebilirsiniz. Bazı modellerde ise hem göğüs hem omuz hem kollar tamamen kapalıdır. Böyle modellerde küpe kullanmak yeterli olacaktır. Ayakkabı konusunda diğer gelinlik modelleri için yapılan seçimlerden çok farklı detaylar bulunmamaktadır.

Uzun Kollu Gelinlikleri Kimler Tercih Edebilir?

Kol bölgesi ve omuz bölgesinde fazlalıkları olmayan bayanlar uzun kollu gelinlik modellerini rahatlıkla tercih edebilir. Ancak gelinliğin diğer detaylarına da dikkat etmek gerekir. Örneğin sırt dekoltesi, göğüs dekoltesi varsa eteği kabarıksa ya da balık modelse bu durumda seçim yapabilecek kişiler de değişik özellikler aranabilir.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git