2019 Siyah İşlemeli Nişanlık Modelleri

Siyah, gelinlerde kullanılmaz kuralı, siyah gelinliğin piyasaya çıkması ile çürümüştü zaten ama artık sıklıkla kullanılan siyah nişan elbiseleri de bu kural giderek kaybolmaya başladı. Siyahın zarafetinin bu zamana kadar nişan elbiselerinden uzak bırakılması çok ciddi bir kayıp olmuş. Çünkü siyahla beraber çok şık nişanlık modelleri meydana gelmiştir. Artık o kadar yer edindi ki kendisine, kendi içerisinde de çeşitleri piyasaya çıkmıştır. Üstelik kilolu bayanların da vazgeçilmezi olan siyah, nişanlıklarda yer alınca birçok kişi için de ciddi anlamda seçenek olmuştur.

Prenses Model Siyah Nişanlıklar

Gelinliğe benzemesi nedeniyle çok sık tercih edilen kabarık etekli nişanlıklar, genel olarak gümüş rengi yaldızlarla, payetlerle ve taşlarla süslenmiştir. Prenses nişanlıkların genel olarak staplez modellerini bulabilirsiniz ama kendi modelinizi oluşturmak istiyorsanız; diktirirken belirleyebilirsiniz. Prenses model, kabarık etekli, straplez ve siyah bir nişanlık tercih ettiyseniz; rahatlıkla kolye ve küpe gibi aksesuarlar tercih edebilirsiniz ama tabi ki bu aksesuarlar, nişan elbisesinin süslemeleri ile uyum içerisinde olmalıdır.

Balık Etekli Siyah Nişanlıklar

Balık etek, zarafetin simgelerinden bir tanesi haline gelmişken; nişanlık modellerinde kullanılmaması olanaksızdı. Siyahın ve balık eteğin muhteşem kombinasyonunu nişanlık elbiselerde sıklıkla görmeye hazır olmalısınız. Sade siyah olanları bulunabileceği gibi renk bloklarıyla hareketlendirilmiş olanları da mevcuttur. Elbette danteller, güpürler, payetler, taşlar siyah nişanlık modellerinin de vazgeçilmezleri arasındadır. Detaylara uygun ayakkabılarla kombini tamamlayabilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git