2019 Sırt Dekolteli Gelinlik Modelleri

Modanın kendine güvenmek olduğunu net biçimde ispatlayan sırt dekolteli gelinlikleri giymek bir miktar cesaret istiyor. Ancak gelinlik seçerken düğünün olacağı mekâna, düğünün temasına da dikkat etmek gerekebilir. Sırt dekolteli gelinlikler bu sezon oldukça moda ancak giyebilmek için birçok gereklilik istiyor. Bunların başında da sırt bölgenizin kusursuza yakın olması geliyor. Bunun için düğünden çok önceki tarihlerde hazırlanmaya başlamak gerek. Yağlardan arınmış bir sırt, hafif bronzlaşmış bir ten sırt dekolteli gelinlik için idealdir. Eğer böyle bir hayaliniz varsa ve düğününüzde bu sezonsa çok uygun bir zaman denebilir.

Sırt Dekolteli Gelinliklerin Çeşitleri

Sırt Dekolteli gelinliklerin de kendi aralarında birçok çeşidi bulunuyor. Dekolte pencere biçiminde sırtın belli bir alanında kullanılabileceği gibi sırtın tamamını açıkta bırakan modeller de mevcuttur. Sırtı tamamen açık bırakan modellerde yanları tül ile tamamlanıp alt kısmı da fiyonkla sonlandırılan çeşitleri bulunur. Kimilerinde ise sırtta döküm biçiminde yer verilen salaş bir kumaş bulunur. Pencere biçiminde sırt dekoltelerinde ise genellikle omuzlar ve sırtın çevresi kapalıdır. Bu modellerin bazılarında dantel bazılarında ise güpür kumaş kullanılmıştır.

Sırt Dekolteli Gelinliklerde Aksesuar Seçimi

Sırt dekoltesi olan gelinlik modelini kombinlerken aksesuar ve saç seçimine özen göstermeniz gerekir. Kolyeler sırt dekoltesinin kesilmesine neden olabilir. Bu nedenle uzak durulmalı ya da sırt kolyeleri kullanılmalıdır. Ayrıca saçların da toplu bir model olması daha doğru olacaktır.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git