2019 Modası İnce Askılı Gelinlik Modelleri

Baharın gelmesiyle beraber düğünlerdeki artış malum. Doğal olarak sezonun gelinlik modasına da ilgi çok fazla. Aslında bir gelin için moda o ana kadar hayalini kurduğu gelinliktir denebilir ama yine de sezona hâkim modellere göz atmakta fayda var. Bu sezon için kesim açısından belirli bir moda olmasa da rahatlık bakımından tercih edeceğiniz modeller arasında ilk sırada ince askılı olanlar yer alabilir.

 

İnce askılı gelinlik modelleri, örneğin straplez gelinliklere oranla daha kullanışlıdır denebilir. Straplez modellerde sürekli bir çekiştirme hali hekim olduğundan düğün genellikle sıkıntılı geçer. Bu durumun ve çeşitli kazaların yaşanmaması adına tercihinizi ince askılı gelinlik modellerinden yana yapabilirsiniz. Bunun dışında bu modellerde hâkim olan moda akımlarına bakmak gerekebilir. İnce askılı modellerde, prenses kesim, balık etek ve klasik kabarık etekli kesimleri bulabilme şansına sahipsiniz.

Vücut yapınıza göre bu modellerden birini seçebilirsiniz. İnce askılı gelinliklerde üst kısmın kesimi genellikle v şeklindedir. Diğer kesimler v kesimler kadar şık görünmez. Bu nedenle tercihinizi öncelikle v yakalardan yana yapmalısınız ama dekolte konusunda çekinceleriniz varsa düz kesimler de kullanılabilir. İnce askılı gelinliklerde kabarık etekli modeller genellikle bel kısmında taşlı tokalarla süsleme yapılmıştır. Balık etek modellerinde ise göğüs altında taşlı ve taşsız kemerler ön planda tutulmuş. Ayrıca üzerinde hiç bir detay bulundurmayan oldukça sade modeller de bulabilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git