2019 Mini Gelinlik Modelleri

Gelinlikler geçmişten beri uzun olarak hazırlanmış ve bu hep böyle sürüp gitmiştir. Son yıllarda ise bu kural biraz aşılarak mini gelinlikler üretilmeye başlanmıştır. Mini gelinlikler aynı elbise gibi kısa ama kabarık modellerdir. 2019 yaz modası mini gelinlik modelleri adı altında kendine bir yer edinen mini gelinlerin bu sezonda çokça tercih edilmesi beklenmektedir. Daha çok çocuk ruhlu, enerjik, yaşamayı seven ve sevgi bağları güçlü olan bayanların tercih ettiği bu gelinlik modelleri gelinlere şıklığın yanında bir de şirinlik sunmaktadır.

Askılı Mini Gelinlik

Mini gelinlikler şu an için çok fazla geliştirilememiş olsa da askılı mini gelinliklerin çok tutulan bir mini model olduğunu söylemek yanlış olmaz. Askıları ile miniliğin şirinliğini birleştiren tasarımcıların ürettiği bu gelinlik ağır topuzlar yerine daha çok sade saçları taşıyacaklardır. Bu tarz gelinliklerde ayakkabı seçimi çok önemlidir. Hatta böyle gelinlikler için şirin gelin ayakkabılarından yaptırabilirsiniz.

Straplez Mini Gelinlik

Straplez mini gelinlik her bayanın cesaret edemeyeceği bir gelinlik modelidir. Bu gelinliğin hem alt kısımdan, bacaktan dekoltesi; hem de üst kısımdan, göğüs ve omuzdan dekoltesi bulunur. Bu anlamda gelinliğin sabit kalamaması konusunda sıkıntı yaratacaktır.

Tek Askılı Mini Gelinlik

Tek askılı mini gelinlik en sevilen mini model olarak görülmektedir. Tek askı ile asimetrik kesim mini eteğin birleştiği kabarık gelinlik modelinde gümüş taşlı ayakkabılar seçilebilecektir.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git