2019 Kırmızı Bindallı Modelleri

Geçmişten gelen bindallıların, günümüzde çeşitli modellerini bulmak mümkündür. Oldukça fazla renklenen ve çeşitlenen bindallıların, klasiklerden vazgeçmeyenler için kırmızı olan modelleri de mevcuttur. Üstelik rengi kırmızı olup da çok farklı modelleri olan bindallılar da bulunmaktadır. Ceketli, yelekli, şalvarlı ve prenses etekli olan modellerden bunlardan bazılarıdır.

Şalvarlı Kırmızı Bindallı Modelleri

Şalvar kullanımı bindallılara, Anadolu’nun geçmişinden gelmektedir. Geleneksellikten uzaklaşamadan da şık bindallılar giymek istiyorsanız; şalvarlı bindallı modelleri tercih edebilirsiniz. Şalvar üzerine kısa ve uzun olmak üzere iki çeşit üst modeli bulunmaktadır. Tamamı yaldızlı kumaşlardan ya da saten kumaşlardan tasarlanmış olanları mevcuttur. Genellikle altın rengi işlemelerle süslenmiştir ama gümüş rengi olanları da bulmanız mümkündür. Şalvarlı bindallı  modelleri ile fes tarzında saç aksesuarları tercih edebilirsiniz. Şalvarlı bindallılarda genellikle kendine has ayakkabılar tercih edilmektedir.

Etekli Kırmızı Bindallı Modelleri

Etekli bindallıların, kırmızı renkleri genellikle altta bir elbise ve üstte uzun bir ceket ya da yelek gibi bir parça ile tamamlanmıştır. Sade saten kumaşlar üzerine yaldızlı işlemeler olanları ve tamamı yaldızlarla, payetlerle süslenmiş olanları etekli bindallı modellerinin çeşitlerindendir. Kırmızı renk ile her daim uyum içinde olan altın sarısı süslemeler, kırmızı bindallıların vazgeçilmezlerindendir. Kırmızı bindallıların kimileri de sarı renkte iç elbiselerle süslenmişlerdir. Üst kısmı tamamen altın sarısı işlemelerle kapatılmış modellerde son zamanlarda en sık tercih edilen şık bindallı modellerindendir. Etekli ve kırmızı bindallıların ayakkabı tercihinde bir miktar daha özgürsünüz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git