2019 En Yeni Straplez Gelinlik Modelleri

Straplez, askısız üst kıyafetlerinin genel adıdır. Özellikle elbiselerde, abiyelerde ve gelinliklerde kullanılan Straplez kesimler omuz kısmı geniş ya da dar her bayanın kullanabileceği bir modeldir. 2019 yaz modası Straplez gelinlikmodellerine bakıldığında, gelinliklerin zarafetinden Straplezin şıklığı anlaşılabilecektir. Yaz aylarında açık gelinlerce en çok tercih edilen Straplez gelinlik modelleri oldukça çok çeşitle bayanların seçim şansını arttırmaktadır.

Straplez Prenses Model Gelinlikler

Straplez prenses model gelinlikler, göğüs kısmı taş işlemeli modellerdir. Göğüs hizası tamamen taş olan bu gelinlikte göğüs altından itibaren gelinlik modeli başlar. Göğüs altından açılarak ve kabarık bir biçimde aşağıya inen etek prenses modeli oluşturur. Bu model basenli bayanlarca çok sık tercih edilir. Çünkü basenleri ya da göbekteki fazlalıkları belli etmemektedir. Prenses model gelinliklerin sırt kısmı da açık olduğundan tam olarak bedene oturan bir modelinin seçilmesi önemli olmaktadır.

Balık Model Straplez Gelinlikler

Balık Model Straplez gelinlikler, düzgün fizikli bayanların tercih ettiği gelinlik modelleridir. Bazı bayanların vücutları gerekten de standart ölçülerdedir ve bu bayanlar gelinlik içinde kuğu gibi süzülürler, ama kabarık gelinlik seçtiklerinde fizikleri kapanacağından balık modellere yönelirler. Balık model diz kapağının üstüne kadar dar inen ve sonrasında açılan bir yapıya sahiptir. Üst kısmı Straplez olan bu gelinliği taşımak her bayanın yapabileceği bir iş değildir. Taşıması oldukça zor olan, buna rağmen şık bir gelinliktir.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git