2019 En Modern Bindallı Modelleri

Geçmiş tarihlerde kına elbisesi olarak kullanılan bindallılar, günümüzde tekrar moda olmayı başarmıştır ama tabiî ki günümüz modasına ve tercihlerine uygun olarak tasarlanmıştır. Böylece daha şık bindallı modelleri meydana gelmiştir.

Rengârenk Bindallı Modelleri

Modern bindallıların olmazsa olmazlarından bir tanesi cıvıl cıvıl renklerdir. Önceleri sadece kırmızı ve yeşil tonlarında bindallılar bulunuyorken; günümüzde mor, pembe, mavi gibi renklerde bindallılar tasarlanıyor. Kullanmak istediğiniz renge göre işlemelerini ve süslemelerini yaptırabilirsiniz. Yine aynı renklerde taçlar, duvaklar kullanmanız bindallıyı modern hale getirecektir. Modern bir tarza sahip bindallılarda farklı detaylar bulunabilir. Kemerler bu modellerin başında gelmektedir.

Farklı Çizgiler

Farklı modellerde bindallılar istiyorsanız; yeni sezonda tanıtılmış daha çok abiye elbiselere benzeyen bindallı modellerini tercih etmelisiniz. Genellikle göğüs altından hafif kabarık bindallı modelleri, dekoltenin kenar kısımlarında yer verilmiş geniş renk blokları üzerine işlemelerle hareketlendirilmiş. Bu renk bloklarını ise yine kalın ve geniş, kemer formuna sahip renk blokları kırıyor. Genellikle uzun kollu olan modeller tasarlanmıştır ama kollar kabarma, uzun kuyruklar gibi detaylar yer almaz. Bu farklı stildeki bindallılarda renk olarak; kahverengi ve kırmızı tonları tercih edilmiştir. Detaylar içinse siyah, mavi ve sıklıkla altın sarısı kullanılmıştır. Modern bir tarz olsun istiyorsanız; aksesuar olarak son zamanlarda moda olan alın aksesuarlarını kullanmak en doğrusudur.  Ayrıca ayakkabı tercihinin de bindallının modern çizgisine uygun olmasına özen göstermelisiniz.

 

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git