2019 Dantelli Gelinlik Modelleri

2019 yaz modası dantelli gelinlik modelleri daha şimdiden görücüye çıkmıştır. Bilindiği gibi her genç kızın rüyası bir gün beyazlar içerisinde sevdiği adam ile evlenmektir. Zamanı geldiğinde bunu yaşayacak olan kızlar, hayatları boyunca o günün mükemmel olması adına hayaller kurarlar. Tabii ki bu hayallerin en büyük kısmı gelinlik tarafından oluşturulur. Dantelli gelinlikler ilk gelinlik modelleri ile çok benzeşmektedirler. Gelinliğin modeli ne olursa olsun dantel ona ayrı bir şıklık ve hava katar. Özellikle sade şıklığı seven bayanların en çok tercih ettiği dantelli gelinlikler taşınma bakımından da en hafif gelinlikler olarak binmektedirler.

Dantel Askılı Gelinlikler

Dantel askılı gelinlikler, aslında straples ya da dalgalı yaka kesim yapılan gelinliklerin üzerine dantel geçirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu model gelinlikler beden bakımından sıkıntı yaratmadıkları gibi sürekli sağdan soldan çekiştirmenize de fırsat vermezler. Gayet zarif bir görünüm sunan gelinliklerin kabarıklığı sizin istediğiniz ölçüde hazırlanabilmektedir. Bunun yanında dantelli gelinlilerin kaşındırma sorunu olmamaktadır.

 

Dantel İşlemeli Gelinlikler

Gelinliğinde işleme isteyen gelinlerin tercihi olan dantel işlemeli gelinlikler, çok ağır ve şık bir hava ile sizi muhteşem göstermek için çalışırlar. Dantel giydirmeli gelinliklere oranla daha ağır olan bu modellerin en sevilen tarafın gösterişli ve dikkat çekici olmasıdır. Tabiri caizse bu gelinliği giydiğiniz anda ışıl ışıl parlar ve çekici bir görüntü sunarsınız.

 

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git