2017 Modası Prenses Gelinlik Modelleri

Kadınlar için en özel gün olan düğün günleri çok özeldir. Düğün günlerinde en güzel kadın olmak isteyen kadınlar prenseslere yaraşır bir gün geçirmek isterler ve görüntülerinin de prensesler kadar güzel olmasını isterler.

 

En Özel Gün

Düğünler her kadın için hayatlarının en özel günleridir. Hayatlarını sevdikleri adamla birleştirdikleri bu günlerinin büyüleyici geçmesini isterler. Hem kendileri için hem de davetliler için unutulmaz bir gün olmasını isteyen kadınlar düğün günlerinin prenseslere yaraşır büyüleyicilikte geçmesini arzularlar.

Taşlı detaylar, saflığın simgesi bembeyaz tüller, saten kumaşların parlaklığı, dantel detayların kattığı şıklık ise prenses gibi hissetmeleri için kullandıkları detayların başında gelmektedir.

 

Gelinlik Seçimi

En özel günlerinde en güzel gelinliği giyerek salınmak isteyen kadınlar genellikle seçimlerini prenses gelinlik modeli denilen belden kabaran modellerden yana kullanırlar. Bu modeller hem prenses gibi görünmelerini sağlar hem de boylarını uzun bellerini ise daha ince gösterir.

Kusursuz görünüme ulaştıran prenses gelinlik modellerini giymek zahmetli anca görüntüsü ve bıraktığı etki dolayısıyla çekilen sıkıntıya değerdir.

 

En Sevilen Prenses Gelinlik Modelleri

2017  gelinlik modelleride yeni tasarımlar ile  vitrinlerde yerlerini aldılar. Bu yaz da en çok satılan modeller prenses gelinlik modelleri olucak. Tasarımcıların etkili çizgilerle hayat verdiği ve gelinler tarafından en çok tercih edilen prenses gelinlik modelleri arasında;

  • Straplez kalp yaka prenses gelinlik modelleri
  • Dantel kollu prenses gelinlik modelleri
  • Korse bölgesi taşlarla kaplı prenses gelinlik modelleri
  • Asimetrik tasarım gövdeli prenses gelinlik modelleri yer alıyor.

 

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git