2019 Spor Damatlık Modelleri

Günümüzde değişen ve gelişen moda spor damatlıkları da beraberinde getirdi. Her kıyafet türünde oldukça fazla çeşit ve sıra dışı modeller görülebiliyorken; damatlık modellerine de aynı özenin gösterilmesi kaçınılmazdı. Artık damatlar, eski klasik kesim ve parlak kumaşlardan tasarlanmış damatlık modelleri yerine daha rahat, spor bir tarza sahip damatlıkları tercih ediyor. Spor damatlıkları kombinlerken damatlar kendilerini daha rahat ve özgür hissedeceklerdir.

Koyu Renkli Spor Damatlıkları Kombinleme

Koyu renkli spor damatlık modelleri genellikle lacivert ve kahverengi gibi dikkat çekici ve doğal renkler tercih ediliyor. Zaten spor modeller tercih etmekteki amaç da yapay görünümlerden uzak kalmak. Lacivert ve kahverenginin uyum içerisinde olduğu renkler aslında kendileri ve birbirleridir. Lacivert takımların içerisinde kahverengi ya da toprak rengi kravatlar tercih edebilirsiniz. Kahverengi damatlık modellerinde ise lacivert, açık mavi, siyah ve yine kahverenginin farklı tonlarında kravatlar kullanabilirsiniz. Papyon kullanmanız da uygundur ama spor görünümden uzaklaşmamak adına ince kravatlar kullanmak doğru olacaktır.

Açık Renkli Spor Damatlıkları Kombinleme

Açık renkteki modeller genelde gri ve diğer renklerin açık tonlarda olanlarıyla tasarlanmıştır. Gri spor damatlık modellerini siyah kravatlarla kombinleyebilirsiniz. Herhangi bir boyun aksesuarı kullanmayarak da damatlığı kullanabilir ve spor tarzınızı koruyabilirsiniz. Ceketlerin belde vücuda oturan kesimde olması gerekirken; yine vücuda oturan yelekler de kullanabilirsiniz. Aksesuar olarak mendiller tercih edebilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git