2019 Smokin Damatlık Modelleri

Klasiklikten yana olan damat adaylarının ilk tercihleri muhtemelen smokin damatlıklar olacaktır. Hiçbir zaman modası geçmeyecek olan smokinleri gönül rahatlığıyla her zaman tercih edebilirsiniz. Düğün şık bir mekândaysa; smokin damatlıkların çeşitlerinden faydalanabilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki bayların damatlık seçimi, bir miktar da gelinlik seçimi ile uygun olmak zorundadır. Artık gelinliklerin de farklı tarzlarını bulmak mümkün o nedenle iki kıyafetin birbiri ile uyum içinde olan birçok modelini görebilirsiniz.

Klasik Smokin Damatlıklar

Klasik smokinler genel olarak tercih edilen damatlık modellerinden meydana gelir. Son zamanlarda beyaz renginin moda olması ile bildiğiniz smokinlerin klasiklikten vazgeçmeyenler için siyah rengi de bulunuyor. Her iki durumda da papyon vazgeçilmez detaylardan bir tanesidir ve genellikle de yelek tercih edilmez. Yaka da broş, cepte mendil gibi detaylar kullanılabilir. Beyaz smokinlerin saf beyaz olanı ve siyah renk bloklarıyla hareketlendirilmiş olanlarını görmeniz mümkündür. Smokininin paçasını dar tercih ederseniz daha spor bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Kuyruklu Smokin Damatlıklar

Kuyruklu smokinlerde, klasik modellerin aksine yelek detayı bulunduğu gibi kalın bel kuşakları da kullanılmaktadır. Papyon yine takımının olmazsa olmazlarından bir tanesidir. Kuyruklu smokin damatlıkları yakalarda kullanılan broşlarla hareketlendirebilirsiniz. Gömlek ve kol düğmesi tercihi de damatlıklarla şık görünmenin en temel öğelerindendir. Ayrıca tek düğmeli olanları ve klasik olarak çok sayıda düğmeleri olanları da bulunabilmektedir. Smokinlerle her daim parlak ayakkabılar tercih edebilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git