2019 Modası Erkek Hırka Modelleri

İlkbahar aylarının en trend ve gerekli parçalarından olan triko hırkalar, erkeklerin bu mevsimlerde kurtarıcıları arasında yer alıyor. Ani hava değişimlerine en ideal çözümlerden olan hırkalar, bu sezon ceketlere oranla daha çok görülecek. 2019 ilkbaharında çeşit çeşit modeldeki hırkalardan edinebilirsiniz ve farklı kombinlerde kullanabilirsiniz. Erkek hırka modellerinde bu sezon; gri renk ön planda yer alıyor. Gri rengi ise yeşil ve bordo gibi pastel renkler takip ediyor. Desen olarak özellikle yakalı hırkalarda etnik tarzlar sezona hâkim durumda. Bunun dışında düğme çevresinde ince çizgilerle hareketlendirilen hırkaları görmeniz mümkün.

Hırkalar Nasıl Kombinlenir?

Hırkalar modellerine göre farklı şekillerde kombinlenir. Yakalı ve daha spor duran hırkaları, keten pantolonlarla, jeanlerle kombinleyebilirsiniz. Ancak daha ince örgülerden üretilmiş düğmeli hırkaları kumaş pantolonlarla da kombinleyebilirsiniz. Diğer kalın örgülere oranla daha zarif bir görünümleri vardır. Üzerinde fildişi düğme detayları olan ya da iri düğmeleri olan hırkaları günlük kombinlerde kullanmak daha uygun olacaktır.

Hangi Hırkayı Tercih Etmeli?

Omuz kısımları ince olan beyler, omuzları geniş göstermek için yakalı ve kalın örgülü hırkaları tercih edebilirsiniz. Tam tersi vücut tipine sahip olanlar ise ince örgülerden hazırlanmış yakasız, V tipi kesimli erkek hırka modellerini tercih edebilirler. Aslında burada kişinin kendi vücudunu tanıması, moda olandan ziyade vücuduna yakışan modeli tercih etmesi en doğrusudur.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git