2019 Mavi Damatlık Modelleri

Günümüz modern zamanında damatlıklar, gelinlikler eskisi gibi belli kaidelere uygun olarak tasarlanmamaya devam ediyor. Tasarımcıların geniş hayal dünyasının gelinlik ve damatlıklara da yansıması ile oldukça renkli görüntüler ortaya çıkıyor. Bu renkli görüntülerden bir tanesi de mavi damatlıklardır. Maskülen bir tarz istiyorsanız; klasik siyah smokinlerden uzak kalmalısınız. Mavinin tüm tonlarından bulabileceğiniz şık damatlık modellerini doğru kombinlerseniz; düğünde modaya uygun olabilir ve tüm gözleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Mavi Damatlıkları Kimler Tercih Edebilir?

Doğru tonu bulduktan sonra her erkek mavi damatlık modellerini tercih edebilir. Sarışın ya da kumral olanlar açık mavi tonlarından tercihlerini yapabilir ve kombini beyazlarla tamamlayabilirler. Esmer olanlar daha koyu mavi tonlarından tercih etmelidirler. Koyu mavi tonlarını ise kırık beyaz ya da hafif bej tonları ile kullanabilirsiniz.

Mavi Damatlıklar Nasıl Kombinlenir?

Mavi damatlıklar da diğer tüm damatlıklar gibi papyon ya da kravat kullanılarak kombinlenebilir. Takım ile aynı renkte papyonlar ya da kravatlar tercih edebileceğiniz gibi bej ya da farklı mavi tonlarını da tercih edebilirsiniz. Mavi damatlık modellerinde de diğer damatlıklarda olduğu gibi yelekli modeller, kuşaklı modeller bulunmaktadır. Yelekli modellerde genellikle beyaz gömlek tercih etmelisiniz ama başka bir aksesuar kullanmayacaksanız; takımın mavisinin tonlarında gömlekler de tercih edebilirsiniz. Ayakkabı konusunda mavi takım olunca kısıtlanacağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Siyah, kahverengi, lacivert ve bej ayakkabılar kullanabilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git