2019 Kiğılı Damatlık ve Smokin Modelleri

Erkekler için hayatının en özel günlerinden birisi olan düğün gününde damatlık smokin seçimi son derece önemli bir konudur. Damatlık seçimi hem zevkleri, hem de düğün konseptini temel alarak yapılmalıdır. Kaliteli ve marka bir damatlık kullanmak isteyen bayların seçimi olan Kiğılı birbirinden şık damatları ile bu konuda kolay seçim imkanı sunuyor. 2019 Kiğılı damatlık modelleri hem renk çeşitliliği, hem de farklı tarzları ile düğün hazırlığında olan erkekler için avantaj sunuyor.

Damatlık modelini seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan birisi düğün konseptidir. Kış aylarında yapılacak düğünler için siyah, lacivert ve bordo gibi renkler idealken, yaz aylarında beyaz ve buz mavisi tonlarında damatlık seçimi yapılabilir. Damatlığınızı yelekli kullanacaksanız kuşak yerine kemer tercih etmeniz daha stil sahibi görünmenizi sağlayacaktır. Ayrıca yelekli damatlık seçimi yapıyorsanız kravat yerine papyon kullanmanız da uyumu artıracaktır.

Eğer salon ya da otel konseptli bir düğün yapacaksanız da smokin tercih etmenizi öneririz. Kiğılı smokin modelleri arasından konseptiniz için en uygun modele kolayca karar verebilirsiniz. Bu seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken nokta smokin ile kemer kullanmamaktır. Smokin tercih edecekseniz kesinlikle kuşak kullanmanız gerekecektir. Tarz ve renk konusuna karar vererek Kiğılı markasının damatlık modelleri arasından siz de seçiminizi yapabilirsiniz. Kiğılı damatlık ve smokin modelleri konsept şeklinde hazırlanmış modelleri ile damatlık seçiminde kolayca karar vermenizi sağlayacaktır.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git