2019 Beyaz Damatlık Modelleri

Düğünlerin vazgeçilmezi olan beyaz renk sadece gelinlikte değil, damatlık modellerinde de ilgi görüyor. Son yıllarda sadelikten hoşlanan damat adayları için beyaz damatlık modelleri en beğenilen renklerden oluyor. Beyaz her ne kadar yaz rengi gibi düşünülse de sonbahar ve kış aylarında da bir o kadar şık bir görünüm yarattığı gerçektir. Beyaz renk damatlık seçimi ile kış aylarında bile içinizi ısıtmanız mümkündür. Beyaz damatlıklarda aynı renk gömlek kullanılabildiği gibi farklı renk seçimi de yapılabilir.

Zarafetin ve asaletin simgeleyicisi olan beyaz renk son yıllarda moda dünyasında üst sıralarda yer alıyor. Düğün gününüzde damatlık modelinizle fark yaratmak isterseniz beyaz damatlık tercih edebilirsiniz.

 

Beyaz damatlığın en önemli avantajı gelinliğin rengi ile mükemmel bir uyum sağlamasıdır. Damatlığınızın rengini beyaz tercih etmeyi düşünüyorsanız farklı konseptler sizi bekliyor. Ceketinizi beyaz, pantolonunuzu siyah seçebileceğiniz gibi, baştan aşağı beyaz renk kullanmayı da tercih edebilirsiniz.

Trend damatlık modellerine göz gezdirdiğimizde en beğenilen tarzın kruvaze yelekli beyaz damatlık modelleri olduğunu görüyoruz. Bununla birlikte parlak beyaz damatlık modelleri de sezonun en beğenilenleri arasında yer alıyor. Özellikle damatlığı ile göz kamaştırmak isteyenler için parlak damatlık modelleri ideal bir seçim oluyor. Son olarak damatlık seçimi yaparken yaka, papyon ve kuşak detayında siyah rengin yer aldığı modelleri mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. Bu tarz siyah ve beyazın bir araya getirildiği damatlıklar her ten rengi için mükemmel bir uyum sağlıyor.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git