2019 Vintage Yatak Odaları Modelleri

Antika eşya seven ailelerin tercih ettiği vintage tarzı döşenmiş yatak odaları, oymalı mobilyalar, büyük avizeler, bol ayna ve tablo, demir parmaklıklı yatak başları kullanılarak oluşturulur. Yerden yüksek, ayaklı dolapların kullanıldığı bu tarzı oluşturmak için, vintage mobilya satan mağazalar veya eski eşya satan dükkânlardan alış veriş yapılır.

Oymalı Ve Pirinç Mobilyalar

Yatak başlarının ve dolap kapaklarının oymalı ahşap kullanılarak oluşturulması gerekir. Odaya zengin bir görüntü veren oymalı mobilyalar, açık renklerdeki; krem rengi veya sütlü kahve tonlarındadır.  Bazı vintage tarzı döşenmiş yatak odalarında pirinç, parmaklıklı yatak başları kullanılır, pirinç kullanılan odalarda,avize ve abajurlarda pirinç kullanılarak odada bir uyum oluşturulur.Bol ayna kullanılan vintage tarzında duvarlara asılan aynaların çerçeveleri de oymalı ahşap kullanılarak oluşturulur.

Peçbörg Veya Düz Renklerde Yatak Örtüleri

Eskiyi hatırlatan peçbörg veya düz kumaşlardan dikilen yatak örtüleri ve üzerine yerleştirilen bol yastık vintage tarzının olmazsa olmaz detayıdır.  Yatak örtüsü ile uyumlu renklerde seçilen perdeler ve yatak başlarında kullanılan kabartmalı abajurlar vintage tarzını yansıtır. Bazı yatak odalarında yatağın üzerine yerleştirilen, duvak şeklindeki tüller de odaya romantik bir görüntü katmaktadır.

Büyük Avize Ve Mumlar

Vintage tarzı yatak odalarında, odanın görüntüsünü tamamlayan beyaz, cam avizeler ve pencere kenarlarına yerleştirilen mumlar, kullanılır.  Odanın bir duvarına gerçek veya yapay şömineler yerleştirilip, üzerinde de tablolar asılabilir.Duvarlardaki, büyük küçük bol miktarda tablo ve biblolar vintage tarzını yansıtır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git