2019 Kız Çocukları İçin Renkli Yelek Modelleri

Hava sıcaklıklarının çok düzenli olmadığı bahar ve kış aylarında, çocukların en çok kullandığı giysilerden biri yelektir. İstendiği anda kolayca çıkarıldığı için çok fazla tercih edilen yelekler, daha bebekler dünyaya gelmeden aileler tarafından hazırlanır. Yaz aylarında kullanmak için ince dokuda üretilen veya örülen yeleklerde mevcuttur.

El Örgüsü Yelekler

Kız çocukları için kırmızı, pembe, mor, sarı ve yeşil renk iplikler kullanılarak örülen yeleklerin yanında, birkaç renk karıştırılarak örülen yelekler de mevcuttur. Ajurlu, motifli, saç örgüsü modellerinde örülen bu yelekler, soğuk havalarda çocukları sıcacık tutacaktır.

Renkli Astarlı Kot Yelekler

Üst kumaşı kot üretilen bu yelekler, içindeki kapüşonlu renkli astarı ile çocukların severek kullandığı modellerdendir. Kız çocukları için pembe, mor ve kırmızı renklerde astarlar kullanılan bu yeleklerin astarları düz renk veya minik desenli olabilir.

 

Miflonlu Renkli Yelekler

Tek renkte üretilen bu spor yelekler, kot pantolon, şort ve kısa etekler ile birlikte kullanılır. Kız çocukları için genellikle pembe, kırmızı, mor, sarı renklerindedir. Bahar ve yaz aylarında, daha çok kullanılan bu yelekler hafif dokusu ve renkli görüntüsü ile çocukların severek kullandığı giysiler arasındadır.

Kürklü Renkli Yelekler

Yapay, renkli kürklerden üretilen bu yelekler son birkaç yıldır genç kızların ve kız çocuklarının çok fazla kullandığı giysilerdendir. Kırmızı, yeşil, mavi gibi canlı renklerde üretilen kürklü yelekler, havaların soğuk olduğu kış ve bahar aylarında dar badiler ile kombinlenerek kullanılır. Altına giyilen kısa etek ve pantolonlar ile şık bir görüntü oluşturmaktadır.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git