2019 Kız Çocukları İçin Desenli Çorap Modelleri

Kız çocuklarının, kısa eteklerin, şort ve pantolonların altına giyindiği çorapların birçok değişik modeli üretilmektedir. İlkbaharın değişen hava koşullarında, kısa etek ve şortlarla üşüyen çocuklar renkli ve desenli çoraplar kullanmaktadır. Barbie baskıların, karikatürlerin, çiçek baskılarının kullanıldığı bu çoraplar, pamuklu dokuması sayesinde çocuklara kullanım rahatlığı sağlamaktadır. Kız çocuklarına çok yakışan bu renkli ve sevimli çoraplardan, mutlaka her kız çocuğunun dolabında bulunur. Giysilerin renklerinde seçilen, desenli çoraplar çocukların üşümesini engellediği gibi giysilerinin sevimli ve şık görünmesini sağlayacaktır.

Desenli Kısa Çoraplar

Çizgili olanların yanı sıra karikatür ve çiçek baskılarının kullanıldığı çeşitleri mevcuttur. Taban kısmı desenli olup üst bölümü sade olan modellerin yanı sıra tamamen baskılı modelleri de bulunmaktadır.

Desenli Kilotlu çoraplar

Kalın yünlü kilotlu çoraplar ve ince desenli muş çoraplar, kısa etek ve şortlar ile kullanılmaktadır. Okul formalarının altında da kullanılan bu çorapların renkli desenli modellerinin yanı sıra, tek renk desenli modelleri mevcuttur. Dokumasında desen kullanılarak üretilen bu çoraplar, kalın ipliklerden üretildiği için havaların soğuk olduğu, bahar ve kış aylarında kız çocuklarının çok fazla kullandığı giysiler arasındadır. İnce muş çoraplarda dize kadar desenli üst kısmı düz üretilen modelleri ve sadece dize gelen bölüme desen yerleştirilen modelleri mevcuttur.

Desenli Patik Çoraplar

Yaz aylarında, genellikle pantolonların ve şortların altında kullanılan desenli patik çoraplar, kelebekli, karikatürlü, çiçekli, kalpli ve Barbie bebekli modellerdedir. Babet türü ayakkabılar ile kullanıldığında, ayakkabının ayağı rahatsız etmesini de önleyecektir.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git