2017 Erkek Çocukları İçin Spor Ayakkabı Modelleri

Erkek çocukları için spor ayakkabı modelleri, kız çocuklarına göre daha sınırlı bir oranda çeşitliliğe sahiptir. Erkek çocuklarının spor ayakkabıları genelde büyük spor ayakkabıların küçültülmüşü şeklindedir. Bu özellikleri ile de çok hoş görüntüler oluşturmaktadırlar. Erkek çocuklar daha çok bağcıklı spor ayakkabıları ya da ışıklı spor ayakkabıları tercih etmektedir.

2017-erkek-cocuklari-icin-spor-ayakkabi-modelleri-modamood-net-15

Işıklı Spor Ayakkabı Modelleri

Işıklı spor ayakkabı modelleri, erkek çocuğunuz varsa, görünce âşık olacağı bir modeldir. Bu modellerin üzerinde genelde araba, çizgi film kahramanları, top gibi desenler olur. Bu desenler ayakkabı üretilirken ışıkla birleştirilir ve erkek çocuk kategorisinde satışların patlamasına neden olur. Işıklı ayakkabılar çocuk üzerine bastığı anda ışığın yanması ile çalışır. Bu durumda ayakkabıların her yürüyüşte yanması ve böylece kısa sürede pilinin bitmesi kaçınılmazdır. Çocuğunuz ayakkabının pili bittikten ve ışığı artık yanmadıktan sonra ayakkabıyı giymek istemeyeceğinden çok uzun ömürlü değillerdir.

2017-erkek-cocuklari-icin-spor-ayakkabi-modelleri-modamood-net-11

Bağcıklı Spor Ayakkabı Modelleri

Erkek çocukları için üretilen bağcıklı spor ayakkabı modelleri, çocukların büyük spor ayakkabılarına olan meraklarından doğmuştur. Özellikle erkek çocuklar araştırmayı ve karıştırmayı daha çok sever. Ayakkabıdaki bağcık onlara bir oyun gibi gelir ve bu yüzden size bağcıklı ayakkabı aldırma konusunda baskı yapabilirler. Aslında bu ayakkabılardan almak doğru bir davranış olacaktır. Çünkü bu ayakkabıları giyerken bağcıklarıyla uğraşmak oğlunuzun parmak kaslarının gelişimini destekler.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git