2019 Siyah Stiletto Ayakkabı Modelleri

Stiletto ortaya çıktığından beri birçok bayan tarafından sıklıkla tercih edilen modellerden biri haline geldi. İlk çıkmasından bu yana birbirinden farklı çeşitleri tasarlanan stilettoların en asili ve en şık modeli ise şüphesiz siyah renk olanları. Siyah stiletto ayakkabı modelleri birçok kıyafetle kombinlemek kolaydır. Özellikle düğünlerin, baloların baş tacıdır.

Siyah Stiletto Çeşitleri

Siyah stiletto modellerinin birçok farklı malzemeden üretilmiş olanlarını bulabilirsiniz. Deri, süet ve rugan gibi çeşitleri olan stilettoların birbirinden şık detaylı modelleri de mevcut. Bu sezon özellikle siyahlarının moda olması durumundan hareketle siyah stilettolar üzerinde birçok farklı süsleme kullanılmış. Siyah stilettoların klasik olarak çivi topuk biçiminde olanları kolaylıkla bulunabilir. Bunun dışında deri olup arkada topuk kısmı bağcık detayı ile hareketlendirilenlerini görmeniz mümkün. Kimileri ise ayak üzerindeki kısımda kullanılan parçalar ve bilek bağlarıyla çeşitlendirilmiş ve topukları tamamen süslenmiştir. Stiletto ayakkabıları hangi kombinle ve hangi mekânda kullanacağınızı modelin detaylarından hareketle belirleyebilirsiniz.

Stiletto Nasıl Kombinlenir?

Topukları süslenen modellerde renk olarak genellikle altın sarısı ve gümüş tonları tercih edilmiştir. Bu nedenle kıyafette de aynı renk tonunu aramanız gerekir. Ayrıca altın sarısı ya da gümüş şeritler kullanılan stiletto modellerinde de aynı özeni göstermelisiniz. Deri olan modelleri daha çok kombinlerde kullanabilirsiniz. Sade olan stilettoları dilediğiniz her kombinde kullanabilme şansına sahipsiniz. Zarif görünmesinden ötürü özellikle şık davetlerde ilk tercihleriniz arasında tutmanızda fayda var.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git