2019 Bilekten Bağlamalı Ayakkabı Modelleri

Bilekten bağlamalı ayakkabı modeller birçok bayan tarafından tercih edilir ancak aslında bu ayakkabıları giyebilmek için uzun bir bacak boyuna ihtiyaç vardır. Çünkü bilek bağı olan ayakkabılar bacakların ve doğal olarak da boyun kısa görünmesine neden olurlar. Bunun yanında ince bileklere sahip olmak, bilekten bağlamalı ayakkabı modelleri için gerekli diğer bir durumdur. 2015 yaz modasında bilekten bağlamalı ayakkabı modellerinde göze çarpan renkler dikkat çekiyor. Bu sezon özellikle mor ve yeşil tonları sık sık kullanılacak. Bilekten bağ kısmında yer alan kemer detayları ve taş süslemeleri de dikkat çeken diğer detaylar.

Bilekten Bağlamalı Günlük Ayakkabı Modelleri

Her sezon favori olan ve modasından bir şey kaybetmeyen bilekten bağlamalı ayakkabılar, ünlü markaların 2015 yaz modası defilelerinde yerlerini buldu. Özel davetlerde kullanılabileceği gibi eğer alışıksanız günlük hayatta da rahatlıkla bilekten bağlamalı ayakkabı modellerini tercih edebilirsiniz. Böylece günlük giyiminize şıklık katabilirsiniz. Günlük kullanımda mini eteklerle, şortlarla kullanmaya uygundur.

Bilekten Bağlamalı Abiye Ayakkabı Modelleri

Özel davetlerde bilekten bağlamalı ayakkabı modellerini tercih edecekseniz 2015 yaz modası tam sizin için. Mini ve diz boyundaki elbiselerle tercih edebileceğiniz uzun elbiselerle de kullanabilirsiniz. Uzun elbiselerle kullanırken elbise detayları önemlidir. Derin bir yırtmaç mutlaka olması gerekir. Bunun yanında önü kısa arkası uzun elbise modelleriyle de rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git