2019 Beyaz Topuklu Ayakkabı ve Sandalet Modelleri

İlkbahar ve yaz günleri genellikle renkliliği ifade eder ama beyazın yeri de göz ardı edilmemelidir. Beyaz, ilkbaharda giyilen rengârenk kıyafetlerin altına kullanılabilecek en iyi tercihtir. Hiçbir şekilde uyum sorunu yaşatmaz. Kombinlenmesi kolaydır fakat bakımı oldukça zordur. Beyaz ayakkabıları uzun süre giymek istiyorsanız; düzenli olarak temizliğe dikkat etmeniz gereklidir. Kullanırken de çok dikkatli davranmanız gerekecektir. Beyaz ayakkabıların; spor olanlarını, babetlerini, sandaletlerini ve topuklu olanlarını bulabilirsiniz.

Topuklu Beyaz Ayakkabı Modelleri

2019 ilkbahar modasında, topuklu ayakkabıların detayları genellikle topuklarda ve platform topuklar üzerinde konumlandırılmıştır. Model olarak genellikle bilekten bağlamalı modeller tercih edilmiştir. Kalın bantlar ya da ince ipler şekilde bilek bağları görülüyor. Bağcıklar üzerinde püskül detayları büyük çiçek detayları göze çarpıyor. Ayrıca dantel işleme şeklinde tasarlanmış topuklu ayakkabılar da mevcuttur. Günlük giyimde pek tercih edilmeyen beyaz topuklu ayakkabıları, iş yerinde ya da özel davetlerde kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra gelinliklerle tercih edilmesi bakımından da beyaz ayakkabı modası oldukça önemlidir.

Beyaz Sandalet Modelleri

Sandaletler ilkbahar ve yaz günlerinin vazgeçilmezlerinden bir tanesidir. Sıcak günlerde rahat olmak birçok bayan için oldukça önemlidir. Beyaz sandalet ayakkabılar genellikle boncuklarla ve zarif taşlarla süslenmiştir. Sandaletler, şortlarla, eteklerle, her türlü pantolonla kombinlenebilirler. Ancak genellikle günlük giyim için uygun modellerdir. Bununla beraber özellikle plajların ilk tercihleri arasındadır.

 

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git