2016 Modası Spor Ayakkabı Modelleri

Spor ayakkabılar, yaz olsun kış olsun birçok kişinin vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Birçok kişinin günlük giyiminde yerini alan spor ayakkabılar kimileri için sadece spor yapma aşamasında kullanılmaktadır. Ünlü spor giyim markaları, 2016  modası ayakkabı kreasyonlarını çoktan sundu. Kreasyonlarda desenli spor ayakkabılar ve birçok rengin bir araya gelmesinden oluşan spor ayakkabı modelleri dikkat çekiyor.

Desenli Spor Ayakkabılar

Spor ayakkabı modellerinde, 2016 modasında çiçek desenleri ön planda yer alıyor. Desenli spor ayakkabıların bağcık detaylarında daha soft tonlar yer alırken üzerlerindeki marka ve sembollerde desenden bağımsız renkler görmek mümkün.

2016-modasi-spor-ayakkabi-modelleri-modamood-net-08

Klasik Spor Ayakkabılar

Desenli ayakkabılar dışında; her sezon olduğu gibi bu sezonda hemen her rengi spor ayakkabılarda görmek mümkün. Ayrıca melek kanadı sembolünü de sıklıkla görebileceksiniz. Renk olarak ise genellikle mor tonları ve gri dikkat çekiyor. Bağcıklarda ise kalın ve ince olmak üzere iki seçeneğiniz bulunuyor. Bu sezon genellikle renkli tabanlar görebileceksiniz. Renkli spor ayakkabıları, beyaz pantolonlarla, ayakkabı içerisinde bulunan herhangi bir renkteki pantolonla, şortla kominleyebilirsiniz. Eşofmanlarla kullanırken ise herhangi bir uyum aramanıza gerek kalmayacak. Açık renk eşofmanlarla, koyu renkli spor ayakkabılar, koyu renkli eşofmanlarla açık renkli spor ayakkabılar kombinleyebilirsiniz. Hatta kimi spor etek türleriyle bile uyum içerisinde olabilirsiniz. Günlük aktivitelerde, sporda, yürüyüşte ve koşmada rahat hissetmek için her zaman tercih edebilirsiniz.

2016-modasi-spor-ayakkabi-modelleri-modamood-net-07

 

Spor Ayakkabı Seçimi

Spor ayakkabılar genel olarak rahattır ama kesinlikle doğru seçmek gerekir. Ayakkabıyı seçerken mutlaka denemelisiniz. Denediğiniz zaman yürüyerek test etmelisiniz. Tabanların yumuşak olması ve yürürken de parmakların üst kısma değmemesi çok önemlidir.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git