2019 Tütü Abiye Modelleri

Balerinlerin gösteri kıyafetlerinde kullandığı şık duran ve hareket rahatlığı sağlayan tütü etekler moda dünyasında fırtına gibi esmeye başladı. Son yıllarda birçok elbise ve etek modeli ile buluşan tütü detaylar hanımlar tarafından çok seviliyor.

Tütü’nün Şirin Cazibesi

Balerinlerin asil ve masum çizgisi ile bütünleşen tütüler ilk olarak bebek kıyafetlerinde kullanıldı. Ancak zamanla yetişkinlerin kıyafet tasarımlarında da yer alan tütüler hem moda dünyası tarafından hem de hanımlar tarafından çok sevildi.

Beğenilerek kullanılan tütü etekler hem etek tasarımları hem de elbise tasarımlarında çok şık duruyor. Hafif olması dolayısı ile de prenses elbisesi kabarıklığına ulaşmış ancak ferah elbiseler tasarlanabiliyor.

Yaz Demek Mavi Gökyüzü Demek

Yaz denilince akla mavi gökyüzü, mas mavi deniz geliyor. Ve mavilik insanın içinde hafifleme, uçma hislerini canlandırıyor. İşte bu sebeplerle yaz modasında hanımların kıyafet detaylarında uçuş uçuş detaylar hayat buluyor.

Hafif ama gösterişli malzemeler ile desteklenen kıyafetlerin kullanışlılığının en güçlü örneği de tütü detaylı elbiseler oluyor.

Abiyelerde Tütü Detayı

Abiye elbise tasarımlarında tasarımcıların severek kullandığı, abiyeleri giyen hanımların da tam istediği etkiye ulaştığı modellerin başında tütü etekli abiyeler geliyor. 2019 yaz ayında abiye vitrinlerinde gördüğümüz tütü detayı; prenses eteği kabarıklığı ve masumluğuna hafif malzeme ile ulaşmayı sağlıyor.

En çok tercih edilen tütü etekli abiye elbiseler arasında ise bembeyaz modeller yer alıyor. Gelinliği çağrıştıran bu tütü abiyeler hanımlar tarafından çok seviliyor.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git