2019 Tesettür Abiye Modelleri

Abiye özel gecelerde bayanların şık ve stil sahibi görünmek için tercih ettiği elbise modelidir. Son yıllarda tesettür giyimde de abiye modellerine olan ilgi artıyor. Tesettürlü bayanlara özel kreasyonlara yer veren modacılar sayesinde tesettür içinde birbirinden şık abiye modelleri tasarlanıyor. 2019 tesettür abiye modelleri birbirinden farklı renk ve model seçenekleri ile tesettürlü bayanlara özel gecelerde farklı bir şıklık katıyor. Sezonun en beğenilen tesettür abiye modelleri hakkında kısa bilgiler sunalım.

Dantelli Tesettür Abiye Modelleri

2019 yılına damga vuran dantel detayı tesettür abiyelerde de trendler arasındaki yerini alıyor. Baştan aşağı dantel detayına yer verilen tesettür abiye modelleri olduğu gibi sadece üst kısmında ya da kol detayında dantel kullanılan abiyelerde mevcut.

İşlemeli Tesettür Abiye Modelleri

İşleme detayına yer verilen ve birbirinden farklı tarzları bulunan tesettür abiye modelleri düğün ve nişan gibi gecelerde stil sahibi görünmeyi sağlıyor. Tesettür abiyelerde üst kısımda, bel kısmında ya da omuz kısmında işleme detayına rastlamak mümkün.

Kabarık Tesettür Abiye Modelleri

İddialı görünmekten hoşlananlar için kabarık tesettür abiye modelleri sezona adeta damga vuruyor. Kabarık tesettür abiyelerin üst kısmında kullanılan dantel ve işleme detayı abiyeye farklı bir hava katarken, etek kısmında ise genelde şifon kumaşlar kullanılıyor. Kabarık tesettür abiyeler özellikle düğün, nişan ya da sözü olacak bayanlar için ideal bir seçim oluyor.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git