2019 Puantiyeli Abiye Modelleri

Moda dünyasında neredeyse her kadın modası tasarımında vazgeçilmez haline gelen puantiyeler 2019 yazında da etkisini göstereceğini biliyor. Günlük kıyafetlerde en çok tercih edilen puantiye tasarımı olarak karşımıza kırmızı üzerine beyaz puantiyeler çıkarken abiye modellerinde ise siyah beyaz puantiyeler çıkıyor.

Canlı Tasarımlar İçin Puantiye

Abiye elbise tasarımlarında kullanılan düz renkli kumaşlar ve detaylar abiye modellerinde tekrara düşmeye sebep olabiliyor. Ancak puantiye desenli kumaşlar ile tasarlanmış abiye modelleri hem sıra dışı görünüyor hem de tekrara düşme riskini ortadan kaldırıyor.

Puantiyelerin giyen hanımlara kattığı şirin ifade sayesinde daha canlı görüntüler elde edilen puantiyeli abiye modelleri hanımlar tarafından da çok beğeniliyor.

 

Siyah ve Beyazın Oluşturduğu En Güzel Desen

Siyah ve beyaz renk bir araya getirilerek yüzlerce desen oluşturulabiliyor. Ancak şimdiye dek siyah ve beyaz renk kullanılarak oluşturulmuş desenler arasında en çok ilgi gören ve modası asla geçmeyen desen de puantiye olmuştur.

Puantiyenin bu şahane etkisini bilen tasarımcılar 2019 ilkbahar ve yaz ayları için tasarladıkları abiye modellerinde de puantiyeli abiye modellerine yer veriyor.

 

Puantiyeli Abiye Modelleri

Yalnızca puantiyeli kumaş kullanıp klasik tasarımlar içinde kalmayan modacılar, 2019 ilkbahar ve  yazı için tasarladıkları abiyelerde çok ilginç tasarımlarını satışa sunuyor. Puantiyeli abiye modelleri arasında en çok dikkat çekenler arasında;

  • Straplez model ile kayık yaka modelin birleşimi puantiyeli abiyeler
  • Saten kumaş ile tasarlanmış kalem etekli puantiyeli abiyeler
  • Etekleri göğüs altından kabaran puantiyeli abiyeler
  • Siyah tül detaylar ile süslenmiş puantiyeli abiyeler
  • Askısız kalp yaka puantiyeli abiyeler yer alıyor.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git