2019 Mor Mini Abiye Modelleri

İlkbahar aylarının canlılığı renkliliği kıyafetlerinize de yansısın istiyorsanız; 2019 ilkbahar modasının tam size göre olduğu söylenebilir. Morun her tonunu rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir bahar sizleri bekliyor. Bahar aylarının gelmesi, aynı zamanda düğünlerin, partilerin, baloların başlaması anlamına da geliyor. Bu organizasyonlar için tercih edeceğiniz abiye modellerinde de rahatlıkla mor rengi kullanabilirsiniz.

Mor abiye elbiselerin hem uzun hem kısa modelleri bulunabiliyor. Ortamın havasına göre elbisenizin boyunu belirleyebilirsiniz. Ancak bu sezon mor abiyelerde öncelik mini olanlara verilmeli.

Mor Abiye Elbiselerle Nasıl Ayakkabılar Tercih Edilmeli?

Mor bir elbise tercih etmişseniz; ayakkabı konusunda son derece mütevazı davranmanız en doğrusu olacaktır. Daha fazla renk kullanmamanız yerinde bir davranış olur. Sadece elbisenin üzerinde yer verilmiş detaylardan hareketle, parıltılı ayakkabı modellerini tercih edebilirsiniz. Elbisenin uzun ya da kısa modellerde olması da ayakkabı konusunda belirleyici bir unsurdur. Zarif elbiseler için platform topuklardan uzak durmalısınız.

Mor Abiye Elbiselerle Uyumlu Makyaj ve Saç Önerileri

Mor mini abiyeler tercih ettiğinizde saçlarınızı genellikle açık bırakmayı tercih etmelisiniz. Hafif dalgalar, kırık fön uygulanabilir. Zaten abartı bir renk olan mor için abartı saç modeli ya da makyaj fazla gelebilir. Makyaj konusunda sadelikten yana olmalısınız. Mor elbise ile kesinlikle kırmızı ve şeftali gibi renkler kullanmamalısınız. En uygunu pembe ve nude ton rujlar olacaktır.

Daha Fazlası İçin Galerimize Göz Atabilirsiniz!

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git