2019 Kabarık Abiye Modelleri

Düğün, söz ve nişan gibi özel gecelerde kabarık elbiseler en çok tercih edilen modellerdir. İlgi çeken ve farklı modelleri ile göz kamaştıran kabarık abiye modelleri birbirinden farklı tarzlara sahiptir. Kimi abiyelerin etek kısmı tümü ile kabarıkken, kimilerinde dizden itibaren kabarık modeller mevcuttur. Farklı renk seçeneklerine sahip olan kabarık abiyeler özellikle nişan ve düğün gibi gecelerde özel görünmek isteyenlerin seçimidir.

Dekolteli Kabarık Abiye Modelleri

En özel gününüzde kendinizi prensesler kadar özel ve güzel hissetmek isteyenlerdenseniz dekolteli abiye seçimi yapabilirsiniz. Geçtiğimiz sezon trendler arasına giren dekolteli abiyelerde prenses model çoğu kadının vazgeçilmezlerinden. Siz de nişan ya da söz partilerinizde dekolteli kabarık abiye modelleri arasından tercih edeceğiniz elbisenizle gözleri kamaştırabilirsiniz.

Kısa Kabarık Abiye Modelleri

Mezuniyet ve partiler için genç kızların en beğendiği modellerden olan kısa kabarık abiyeler son derece trend bir seçim oluyor. Özellikle genç görünmek isteyenler için kısa abiyeler ile tarz bir görünüm mümkün. Vücuduna ve bacaklarının güzelliğine güvenenler için kısa abiyelerin son derece ideal bir seçim olacağını belirtebiliriz.

Tesettür Kabarık Abiye Modelleri

Kabarık abiyeler tesettür için özel olarak tasarlanan modelleriyle de ilgi çekiyor. Bilhassa uzun kollu kabarık ve sade modellerin tesettürlü bayanların beğenisini topladığını söyleyebiliriz.

2019 kabarık abiye modelleri için önerimiz bu tarz abiye seçiminde ayakkabı tercihinizi doğru yapmanızdır. Kabarık abiyeler ile hareket etmek biraz zor olduğu için ayakkabınızı ne kadar rahat bir modelde tercih ederseniz elbisenizi de o kadar rahat taşırsınız. Kabarık elbise kullanırken saç ve makyajda abartıdan kaçınmanız da elbisenizin güzelliğini ortaya çıkaracaktır. Kısa abiyelerde açık saçlar, uzun abiye modellerinde ise dağınık topuz modelleri ile şık bir tarz elde edebilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git