2019 En Yeni Balık Abiye Modelleri

Balık elbise modelleri bir anda moda haline gelmiş ve hala etkisinden bir şey kaybetmemiştir. 2019 ilkbahar sezonunda da zirvedeki yerini koruyan balık abiye modellerinin daha fazla çeşidini bulabilirsiniz. Gideceğiniz mekâna göre modeller arasından tercihinizi yapabilir ya da kendi tercihlerinizi ilave ederek özel dikimini yaptırabilirsiniz.

Balık Abiye Elbise Türleri

Balık elbise modelleri kendi içinde de çeşit çeşittir. Hepsini dile getirmenin mümkün olmadığı sayıda balık elbise modeli bulunur. Bunlardan en çok tercih edilenleri; transparan detaylıları, uzun kolluları, tek omuzlularıdır. Vücut tipinize göre bu modellerden birini tercih edebilirsiniz. Omuzlarınızda herhangi bir sorununuz yoksa tek omuzlu ya da straplez modeller uygundur. Omuzlarınız genişse uzun kollu ama omuzların tam ortasında transparan ya da tamamen boş pencereler açılmış modeller uygun olacaktır.

Balık Abiyeler Nasıl Kombinlenmeli?

Straplez olan modeller yani göğüs üzeri açık olan modelleri dışındakilerde kolye türü aksesuarlar kullanmak uygun değildir. Uzun, sallantılı küpeler ya da daha zarif olsun derseniz minik küpeler yeterli olacaktır. Balık abiyeler biraz daha zarif çeşitlerdendir. Bu nedenle ayakkabılarda da zarif ince topuklu ayakkabılar kullanılması en doğrusudur.

Balık Abiyelerle Saç ve Makyaj Seçimleri

Balık abiyeler zarif olduklarından saçlarında zarif toplu modeller olması gerekir. Makyajda ise sadelik ön planda olmalı tek ışıltı gerekirse dudaklara verilmelidir. Makyajda elbise ile renk uyumuna büyük önem vermelisiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git