2019 Dantelli Abiye Modelleri

Hem şık, hem de zarif görünmek isteyen bayanların özel gecelerde en fazla tercih ettiği modeller dantelli abiye modelleri oluyor. Söz, nişan ve parti gibi eğlencelerde romantik olmayı tercih edenlerdenseniz dantel detaylarının yer aldığı abiyeler tam size göre. Uzun ya da kısa, tamamı ya da bir kısmı dantel detayı içeren abiyeler ile şıklığınıza şıklık katmanız mümkün. Dantelli abiye elbiselerde birbirinden farklı modeller karşımıza çıkıyor. Kimi zaman elbisenin tümü dantel olurken, kimi zamansa dantel detayların hafif kullanıldığı elbiseler dikkat çekiyor.

Uzun Dantelli Abiye Modelleri

Fiziğine güvenen uzun boylu bayanların en fazla tercih ettiği model uzun dantelli abiye modelleri oluyor. Yeni sezonda bel kısmına kadar dar, aşağıya doğru uçuş uçuş etekler ile dikkat çeken abiye modelleri trend oluyor. Özellikle abiyelerin üst kısmında yer alan dantel detayı daha şık ve zarif bir görünüm sunuyor.

 

Kısa Dantelli Abiye Modelleri

Mezuniyet ya da parti gibi eğlenceli mekanlarda kendine güvenen geçlerin seçimi olan kısa dantelli abiyeler sezona damga vuruyor. 2019 dantelli abiye modelleri arasında önemli bir yere sahip olan kısa abiyeler dantel detayı ile birleştirilerek son derece zarif bir görünüm yakalanmaktadır.

2019 moda trendlerine baktığımızda dantelli elbiselerin önemli bir yere sahip olduğunu görmekteyiz. Özel gecelerin vazgeçilmezi olan dantelli abiyeler hafif bir makyaj ve sade bir saç modeli ile son derece şık bir tarz ortaya koymaktadır. Dantel detaylı elbiseler kilo problemi yaşayan bayanlar içinde alternatif çözüm oluyor. Abiye seçiminde dantelli modellere yönelerek dikkatleri elbisenize çekmeniz mümkündür. Hem zarif, hem de şık bir tarza sahip olmak istiyorsanız dantelli abiye modelleri ile yüksek topuklu ayakkabı kullanmanızı tavsiye ederiz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git