2019 Büyük Beden Abiye Modelleri

Büyük Beden Abiye Modeli denildiği zaman aklımıza hemen en yaşanılan sıkıntı olan; beden aralıkları sorunu gelmektedir. Abiye üreten birçok marka ve firma bulunmaktadır. Fakat bu firmalar 40 veya 42 bedeni son kalıp olarak kullanmaktadır. Hatta öyle 40-42 bedenler vardır ki 36 veya 38 beden kalıbında üretilmiştir. Böyle sorunlar söz konusu olunca bize seçenek olarak büyük beden abiye kalmaktadır. 2019 yılının gelmesi ile birçok marka da bu soruna çözüm bulabilmek adına artık 44-52 beden arası abiye üretmeye başlıyor. Bu abiyeler sayesinde her bedendeki kadınlar rahatça abiye bulabilecektir.

2019 Büyük Beden Abiye Modelleri ile her vücut tipine sahip kadınlar için seçenekler artacaktır. Örneğin; geniş kalça, olması gerekenden büyük göğüsler, fazla kilolar veya ayva göbek gibi şikayetleriniz varsa bunları kapatacak şekilde abiye seçimi yapmanız gerekmektedir. Her kadın özel gün ve gecelerde şık ve zarif olmayı hak etmektedir. İşte bu sebepten dolayı sizlere birkaç öneride bulunacağız;

  • Şikâyeti geniş kalçalar olan kadınlar abiye modeli seçerken genellikle daha bol elbiseler veya salaş modeller bakmaktadır. Böyle modeller kusurlarınızı kapatır fakat sizin daha kilolu görünmenize neden olur. Bu nedenle balık model abiye seçmelisiniz.
  • Şikâyetiniz olması gerekenden büyük göğüsler ise; göğüs bölümünün toparlanmasını sağlayan ve daha küçük gösteren modeller seçmelisiniz. Bu modeller, boyundan askılı veya kalın askılı kruvaze kesimli yakalı abiyeler
  • Şikâyetiniz olması gerekenden fazla kilolar ise; vücudunuzda fazlalık olan bölümü kapatacak ama sizi daha kilolu göstermeyecek bir model seçmeniz uygun olacaktır. Özellikle siyah renk seçimi yaparak bu kusurları daha iyi kapatabilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git