2019 Asimetrik Abiye Modelleri

Mezuniyet ya da özel partilerde farklı bir görünüm sergilemek isteyenlerdenseniz 2019 asimetrik abiye modelleri tam size göre. Uzun boyluların rahatça kullanabileceği asimetrik abiyeler kısa boylular içinde avantajlı modellere sahiptir. Birbirinden farklı kesim tarzı ve iddialı modelleri ile özel eğlencelerin en dikkat çekici kadını olmanızı sağlayacak asimetrik elbiseler bilhassa kış davetleri için idealdir.

Asimetrik abiyelerde en fazla karşılaştığımız model önü uzun arkası kısa olan tarzlar oluyor. Bu tarz önü uzun, arkası kısa abiye modellerinin bilhassa genç bayanlar için ideal olduğunu söyleyebiliriz. Mezuniyet partisi için omuz kısmında asimetrik kesime yer verilen abiye modelleri de hayli ilgi görüyor. Tek omuzlu abiye modellerinde askılı ya da uzun kollu tarzları görmek mümkün oluyor.

2019 moda trendleri arasında yer alan asimetrik abiye modelleri birbirinden farklı kesim tarzları ile dikkat çekiyor. Kış aylarında balıkçı yaka asimetrik elbiselerin en fazla tercih edilen abiye modelleri arasında yer aldığını söyleyebiliriz. Bu tarz abiye modellerinde saçlarınızı atkuyruğu yaparak dahi ilgi çekici görünmeyi başarabilirsiniz. Asimetrik abiye modellerinde saç tarzınızı da farklı ve iddialı modellerde tercih ederek farklı bir konsept oluşturmanız mümkündür.

İddialı ve havalı bir abiye modeli olan asimetrik abiyeler kombin edilirken ayakkabı seçiminde abartmaya gerek yoktur. Tüm ilginin elbiseye yönelmesini istiyorsanız ayakkabınızı abartısız, fazla topuklu olmayan modellerden seçebilirsiniz. Hatta uzun boylu bayanlarda asimetrik abiyeler ile az topuklu ayakkabı kullanımının da rahatlık açısından ideal bir seçim olacağını belirtebiliriz. Katıldığınız davete elbise seçiminizle imza atmak isterseniz tül ve dantel detaylarını bir araya getiren asimetrik abiye modellerine de göz gezdirebilirsiniz. Son olarak yeni sezonda özellikle etek kısmında asimetrik kesime yer verilen abiye modellerinin revaçta olacağını da belirtelim.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git