2019 Açık Yeşil Abiye Modelleri

Havaların ısınmaya başlaması ile birlikte düğün sezonu da açılmaya başladı. Bu yaz aylarında ya da ilkbaharda yakınının düğünü olan bayanları ise abiye elbise telaşı aldı. 2019 ilkbahar modası açık yeşilabiye modellerinde göze çarpan ilk şey ise ilkbahara uygun olarak hazırlanan abiyenin rengi oldu. Yeşil tam olarak baharın rengidir. Yaz aylarının ve sıcakların yaklaştığını, düğünlerin başlayacağını bildirir. İşte bu noktada abiyeler akla gelecektir.

Askılı Açık Yeşil Abiyeler

Açık yeşil renkteki askılı abiyeler bu sezonda en çok kullanılan model olacak. Askılı açık yeşil abiyelerin kullanım kolaylığı yaratması da işin en güzel tarafı oluyor. Göğüs görüntüsünü düzgünleştiren, omuzları daha geniş gösteren askılı abiyeler ilkbahar modasında, dükkânlardaki yerini aldı bile.

Straples Açık Yeşil Abiyeler

Straples sevenlerin en çok kullandığı renk olan açık yeşil, ilkbahar modasında artarak devam etmektedir. Straples açık yeşil abiyeler, gerek tasarımları, gerekse renkleri ile bu sezonda renk dolduracaktır. Abiyelerin çoğu ilkbahar modasına uygun olarak balık modelde ve uzun eteklidir. Düzgün fizikli bayanların kusursuz taşıyacağı balık modeller minik kuyrukları ile baş döndürecektir.

Tek Askılı Açık Yeşil Abiyeler

Tek omuzlu ya da tek askılı açık yeşil abiyeler, asimetrik desenleri seven bayanlarca hazırlanmıştır. Bu abiyeleri geniş veya dar omuzlu her bayan kullanabilmektedir. Rengi ile göz kamaştıran elbise kısa ya da uzun seçilebilir.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git